/

Wat zijn de voordelen van een prebuilt gaming pc?

Ben je op zoek naar een nieuwe computer? Dan heb je ontzettend veel keuze. Bepaal allereerst voor jezelf wat voor een soort computer je zoekt. Sommige mensen gebruiken liever een vaste pc, terwijl de voorkeur van anderen uitgaat naar een laptop. Baseer jouw keuze ook op hetgeen je de computer voor wilt gebruiken. Wil je voornamelijk gamen met de pc? Dan moet het apparaat aan een aantal eisen voldoen. Overweeg in dat geval een prebuilt gaming pc te kopen. Als je nog niet eerder zo’n computer gekocht hebt, vraag jij je mogelijk af wat hier de voordelen van zijn. In deze tekst zetten wij de belangrijkste voor jou op een rijtje.

1. Hoog aantal FPS
Als we een prebuilt gaming pc vergelijken met een standaard computer, zien we een groot aantal verschillen. Zo ligt het aantal beelden per seconde (FPS) bij een prebuilt gaming pc bijvoorbeeld een stuk hoger dan bij een ‘normale’ pc. De FPS is onder gamers een belangrijke indicator. Waarom? Omdat je aan de hand van deze informatie kunt herleiden of een computer al dan niet geschikt is voor het spel dat je graag speelt. Heeft een computer een lager FPS dan benodigd is voor het spelen van jouw favoriete spel? Dan raden wij je aan verder te kijken. Gelukkig is het aanbod prebuilt gaming pc’s dusdanig groot dat er voor iedereen wel een geschikt exemplaar te vinden is.

2. Verzekerd van een kwalitatieve gaming pc
Game je graag en beschik je bovendien over kennis van computers? Dan kun je besluiten om zelf een gaming pc in elkaar te zetten. Grote voordeel hiervan is dat je hem helemaal naar eigen wens samen kunt stellen. Toch blijft het de vraag of de computer van hoogwaardige kwaliteit is. Als je een prebuilt gaming pc koopt, hoef je hier niet bang voor te zijn. Dit apparaat is namelijk met de grootst mogelijk zorg in elkaar gezet, waardoor je weet dat je een goede gaming pc in huis haalt. Je betaalt er misschien wat meer voor, maar je kunt er wel probleemloos mee gamen.

3. Lange garantie
Koop je een ‘normale’ computer in de winkel? Dan zit hier vaak een jaar garantie op. Als er na deze periode iets met het apparaat gebeurt, draai je zelf op voor de kosten. Omdat een prebuilt gaming pc een stuk duurder is, zit je hier waarschijnlijk niet op te wachten. Gelukkig is dit niet iets om je zorgen over te maken. Althans, niet als jij jouw gaming pc koopt bij Redux Gaming. Hier profiteer je namelijk van 3 jaar garantie op een prebuilt gaming pc. Is dit voor jou nog niet genoeg? Klik hier en kies voor de premium garantie. Defecte onderdelen worden in dat geval direct vervangen door nieuwe onderdelen uit de voorraad.

4. In termijnen betalen
Een gaming pc kopen is niet iets wat je maar zo even doet. Dit komt doordat de prijs van zo’n computer een stuk hoger ligt dan die van een ‘normale’ pc. Voor een kwalitatieve gaming pc betaal je namelijk al snel een paar duizend euro. Beschik je niet over voldoende financiële middelen om zo’n pc aan te schaffen? Laat je hier dan niet door weerhouden. Redux Gaming biedt jou namelijk de mogelijkheid om een gaming pc in termijnen te betalen. De looptijd varieert van 3 maanden tot 3 jaar. Grote voordeel hiervan is dat je de investering uitsmeert over een langere periode. Hierdoor kun je toch een prebuilt gaming pc kopen, ook al heb je niet alle geld in één keer bij elkaar.

Previous Story

Dit is alles wat we nu weten over nieuwe tech lanceringen in 2021

Next Story

Gemakkelijk je game PC samenstellen met deze 6 stappen