Haal specialisatie in huis!

Jij hebt als geen ander gerealiseerd hoe belangrijk het is om een sterke online aanwezigheid te hebben. Je doelstellingen worden nergens sneller gehaald dan online, vooral als jij weet welke diensten je moet inzetten en hoe je deze succesvol uitvoert. Maar, hoe zorg je voor deze kennis? In jouw team zit niemand die veel ervaring heeft met online marketing. Het antwoord is simpel: jij begint met marketing detachering. We vertellen je hier meer over!

Wat is marketing detachering?

In verschillende sectoren is het mogelijk om gedetacheerd te werken, zo ook in de marketingsector. Wanneer je als bedrijf ervoor kiest om iemand gedetacheerd op jouw locatie te laten werken, zorg je ervoor dat iemand die normaal gesproken werkt voor een Digital Agency, op regelmatige basis bij jou op locatie werkt. Je kunt deze specialist alles vragen wat je wil, waardoor je op eenvoudige wijze een gigantische dosis ervaring in huis haalt. 

Waarom gedetacheerd werken?

Maar, waarom zou je iemand gedetacheerd laten werken in plaats van gewoon een online marketeer in te huren? Daar zijn meerdere redenen voor te bedenken!

  • Verschillende casussen: wanneer jij iemand aanneemt, zit diegene vast in jouw bedrijf. Dit is natuurlijk niet erg, maar het zorgt er wel voor dat er geen diversiteit aan werkzaamheden ontstaat. Iemand die voor een digital agency werkt, heeft te maken met veel verschillende klanten en dus ook met veel verschillende casussen. Hierdoor zal deze specialist sneller weten wat te doen als dingen anders lopen dan verwacht.
  • Leid jouw personeel op: het mooie aan een gedetacheerde specialist is dat deze diens specialisme niet voor zichzelf houdt. Zo is het mogelijk om af te spreken dat iemand slechts voor een bepaalde periode bij jou langskomt, puur om jouw personeel op te leiden tot een goed niveau. In deze afgesproken tijd kunnen alle vragen gesteld worden die je maar kunt bedenken, waardoor jij na een tijdje ook zonder de specialist te werk kunt gaan.

Op zoek naar een specialist?

Wil jij een gedetacheerde specialist toevoegen aan je team? In combinatie met je eigen marketingteam is het mogelijk om zo richting al jouw doelstellingen te werken. Wij raden aan in zee te gaan met de digital agency Traffic Today! Dit is een jong en enthousiast marketingbureau met klanten in veel verschillende sectoren. Ze staan niet alleen te popelen om met jou aan de slag te gaan, maar ook om je wat bij te scholen op het gebied van online marketing. Perfect, toch?

Previous Story

Alles wat je wilt weten over Samsung telefoons

Next Story

3 veelgestelde vragen bij pentesten