Dit zijn de geruchten over de iPhone 14

Als het gaat om telefoons dan wordt er nooit stil gestaan. Zo is er altijd al snel weer wat nieuws in zicht. De iPhone 13 voelt misschien nog nieuw aan, maar binnenkort komt de iPhone 14 alweer op de markt. In dit artikel vertellen we je een paar van de laatste geruchten. 

Wil jij de iPhone 14 pre orderen? Klik dan op de link. 

Dit keer geen mini? 

Sinds de iPhone 12 zijn ze bij Apple weer begonnen met de iPhone mini’s. Na toch een schreeuw van veel Apple fan’s om een kleiner model iPhone hebben ze ernaar geluisterd en een iPhone mini ontwikkeld. Maar toch waren de verkoopcijfers niet naar de verwachting van Apple. Daarom verwachten wij dat er geen iPhone 14 mini meer op de markt zal verschijnen. De verwachting is dat er dit jaar maar twee grotes verkrijgbaar zullen zijn. 

Hoeveel modellen zullen er zijn van de iphone 14? 

Onze verwachting is dat er vier verschillende modellen op de markt zullen komen. Wij zetten ze even voor je op een rij: 

  • iPhone 14, basis model, 6,1-inch 
  • iPhone 14 Pro, luxe model, 6,1-inch 
  • iPhone 14 Max, het grotere basismodel, 6,7-inch 
  • iPhone 14 Max Pro, meeste luxe variant, 6,7-inch 

Geen hap meer uit je scherm 

Het blijft toch een beetje achtergesteld ten opzichte van veel andere telefoons tegenwoordig. Je hebt een hapje uit de top van je scherm bij de laatste paar iPhones. Maar de verwachting is dat de iPhone 14 een volledig scherm heeft net als bij Samsung smartphones en andere modellen. Zo is de kans groot dat ze bij Apple ook gaan werken met een punch-hole display. Dit is een klein gaatje dat vrij blijft voor je microfoon en een frontcamera. 

Design hetzelfde, behuizing veranderd 

Je mag verwachten dat ze doorgaan met de strakke lijnen die ze zijn gaan gebruiken vanaf de iPhone 12. Maar wat een grote verandering gaat zijn is de behuizing. In plaats van gebruik te maken van staal wordt het waarschijnlijk titanium. Er zijn twee grote voordelen aan titanium, dit is de slijtvastheid, maar ook dat het een stuk lichter zal worden dan oudere iPhones. 

Scherm altijd aan? 

De grote vraag is toch wel, wat gaan ze doen met het scherm? Eigenlijk wordt er al jaren gespeculeerd over een scherm dat altijd aan staat. De speculaties werden vooral gevoed door een aanpassing in de laatste update van Apple. Hierin heeft je thuisscherm ineens extra widgets. Het lijkt er dus op dat de iPhone 14 een scherm gaat krijgen dat altijd aan blijft staan. Je kan dan waarschijnlijk verschillende widgets installeren zodat je makkelijk en snel kan zien of je nog berichten hebt. 

Verbeterde iPhone 14 camera’s 

Ieder jaar gaat de camera erop vooruit. Dit jaar worden de eerste stappen gezet richting een periscopische lens met extra optische zoom. Helaas zijn deze ontwikkelingen nog in volle gang waardoor de kans maar klein is dat ze dit jaar al worden doorgevoerd. Dus als je nu voor de iPhone 14 gaat, dan heb je met een jaar waarschijnlijk een iPhone 15 alweer in je zak zitten. 

Previous Story

Waar moet je opletten bij het afsluiten van een telefoonabonnement?

Next Story

Wat is social advertising en waarom werkt het zo goed?