4 manieren om makkelijk online geld te verdienen

Wil jij geld verdienen zonder dat je hier te veel tijd aan hoeft te besteden. Online kan je gemakkelijk geld verdienen. Van een eigen social media-account tot affiliate marketing integreren in je website. In deze blog vertellen wij je meer over het verdienen geld doormiddel van een eigen website of online platform. 

Adverteren op social media 

Ik hoor je denken: ‘maar je geeft toch geld uit als je adverteert op social media?’ Dit klopt helemaal, dit heet investeren. Stel jij hebt een goed lopende blog, of je hebt een eigen onlinetraining. Dan is via Facebook adverteren of misschien via Instagram of Tiktok een goede manier om meer naamsbekendheid te krijgen en dus meer geld te verdienen. Onder de link vind je meer informatie over het adverteren via Facebook. 

Affiliate Marketing

Wellicht heb je er al weleens van gehoord, maar heb je nog nooit affiliate marketing ingezet om geld te verdienen. Doormiddel van linkjes te verwerken in webteksten kan je geld verdienen. Met bedrijven kan je afspreken wanneer iemand klikt op de link dat je een bepaald bedrag hiervoor krijgt. Geldmaster.nl verteld hier nog veel meer over en hoe jij dit kan toepassen op jouw website.  

Start een onlinecursus

Ken je die reclames op Facebook en Instagram over het volgen van een onlinecursus om meer geld te verdienen bijvoorbeeld. Jij kan dit zelf ook starten. Ben je ergens heel goed in, zoals survival, of het maken van printplaatjes voor elektronische apparatuur. Dan kan je hiervoor een eigen cursus maken. Er is altijd een doelgroep voor jouw onlinecursus. Doormiddel van goede teksten en een vindbare website kan jij deze doelgroep bereiken. 

Begin een blog

Ben je nog geen blog begonnen of heb je nog niet eens een website, dan wordt het hoog tijd. Zo’n 25% van de Nederlanders hebben een eigen website. Mocht jij een fotograaf zijn dan wil je een online portfolio om nog meer te kunnen verkopen. Maar je kan ook een blog starten over duurzaamheid of een hobby als wandelen. Ook hiermee kan je veel mensen bereiken en geld verdienen. Denk aan een onlinecursus of affiliate of misschien wel 1-op-1 coaching. 

Previous Story

19-JARIGE BOYAN SLAT GAAT PLASTIC UIT OCEANEN HALEN

Next Story

Vals geld herkennen: hoe moet dat? Zo herken je nepgeld