Vakantiegeld of bonus? Deze tech zaken zijn de investering waard!

Vakantiegeld of bonus? Deze tech zaken zijn de investering waard!

Vakantiegeld lijkt steeds meer naar de achtergrond te verdwijnen, maar toch is het bij veel banen nog steeds heel gangbaar om in mei wel een extraatje te ontvangen. Maar dat dit per se besteed moet worden aan vakantie is natuurlijk een illusie. We gaan immers het hele jaar door op vakantie en er zijn talloze andere opties te bedenken die minstens zo leuk zijn als op vakantie gaan. Daarom is het ook aan te raden om vakantiegeld ergens anders aan uit te geven dan aan een vakantie. Kies voor iets waar je langer plezier van hebt, en wat niet na een aantal dagen weer voorbij is. Welke zaken het zuurverdiende geld meer dan waard zijn? Lees snel verder.

Altijd bereikbaar

Iets wat we tegenwoordig echt altijd zijn, is bereikbaar. Vaak hangt hier een negatieve sfeer omheen maar dat is nergens voor nodig. Dankzij het wereldwijde web kunnen weer werken waar we willen, en zijn onze dierbaren vaak dichterbij dan ooit. Ook wanneer dat fysiek niet het geval is. Daarom is investeren in een goede smartphone ook enorm aan te raden. Welke telefoon op dit moment het geld meer dan waard is? Wanneer je flink wat vakantiegeld ontvangt dan is een iPhone 15 kopen een goed idee. Hier ga je echt veel plezier aan beleven, van de beste camera tot de beste geluidskwaliteit. Je gaat hier echt veel plezier uithalen. Niet alleen nu maar ook de komende jaren. Daarnaast is een nieuwe smartphone kopen meer dan alleen een investering in luxe, het gaat je qua efficiëntie ook echt wat opleveren. Daarom is dit een enorme aanrader wanneer jij je vakantiegeld ontvangt.

Good old dekstop

Nu we tegenwoordig bijna allemaal een aantal dagen in de week thuiswerken, is het investeren in een fijne werkplek ook steeds logischer. Dat desktops tot het verleden behoren is niet waar. Desktops zijn er nog steeds en wanneer jij een doorgewinterde kantoortijger bent, zul je ook merken dat dit toch echt fijner werkt dan aan de keukentafel op alleen een laptop. Investeer daarom in een fijne desktop (of op z’n minst een groot scherm die je kunt koppelen aan je laptop) en je zult merken dat je werkplezier er daadwerkelijk op vooruit gaat.

Goed geluisterd

Nog iets wat je werkplezier enorm gaat verhogen is het hebben van goede oordopjes of een professionele headphone. Dit gaat je helpen om geconcentreerder te zijn qua werk maar ook om fijner overleggen en vergaderingen te doen. Ook voor de gevorderde multitasker is het een fijne gadget. Het gaat er namelijk voor zorgen dat jij gewoon je andere dagelijkse dingen kunt doen en ondertussen lekker kunt doorpraten. Het verschil in geluidskwaliteit is enorm, het is de investering meer dan waard.

Kortom, wanneer je vakantiegeld gestort wordt dan is het aan te raden om over de besteding ervan goed na te denken. Natuurlijk kun je het op je spaarrekening storten of er toch een vakantie van boeken. Maar beter geef je het uit aan iets wat je ook daadwerkelijk nodig hebt en het nodige plezier aan gaat beleven. Je hebt er tenslotte hard voor gewerkt!

Previous Story

Optimaal netwerkbeheer in de zorg – Dit komt erbij kijken

Next Story

Wat is het verschil tussen een échte baan en een traineeship?