Ontdek hoe je zo lang mogelijk met je iPhone 14 kan doen

De iPhone 14 is natuurlijk een ontzettend fijne telefoon om te gebruiken. Een klein nadeel van dit toestel is alleen wel dat hij vrij kwetsbaar is. Het is dan ook niet zo gek dat er zoveel mensen zijn die met een kapot toestel rondlopen. Nu is het echter mogelijk om de levensduur van je iPhone 14 aanzienlijk te verlengen, mits je het op de juiste manier aanpakt. Benieuwd hoe je dit moet doen? Lees dit artikel dan zeker even goed door. We hebben de beste tips en tricks namelijk voor jou op een rijtje gezet!

Gebruik een screen protector

Het lijkt wellicht een inkoppertje, maar het gebruik van een iPhone 14 screenprotector is een van de beste tips die wij je mee kunnen geven. Het scherm is namelijk een van de belangrijkste en tegelijkertijd meer fragiele onderdelen van je iPhone. Door middel van een screen protector ben je in staat om je toestel te beschermen tegen krassen, barsten en andere vormen van schade. Er zijn vele soorten schermbeschermers te vinden op dit moment, van eenvoudige plastic films tot gehard glas. Dit maakt het mogelijk om altijd weer een screen protector te vinden die binnen je budget past.

Pas je startscherm aan

Je startscherm is de eerste pagina waar je op terecht komt bij het gebruik van je iPhone. Hier vind je dan ook al je apps en functies. Neem de tijd om je apps te organiseren en mappen te maken om alles netjes en gemakkelijk terug te vinden. Wij raden je af om je startscherm vol te zetten met widgets, aangepaste achtergronden en andere dingen die erg veel geheugen in beslag nemen. Het nadeel hiervan is namelijk dat je telefoon erg langzaam kan worden. Door het simpel te houden weet je zeker dat je telefoon tenminste lekker snel blijft.

Bescherm je privacy

Je iPhone bevat veel gevoelige informatie, van persoonlijke contacten tot financiële gegevens en van je wachtwoorden tot aan je gebruikersnaam. Om je privacy te beschermen, moet je een sterk wachtwoord gebruiken. Daarnaast is het handig om twee factor authenticatie in te schakelen. Ook is het een goed idee om Touch ID of Face ID gebruiken als je toestel over deze functies beschikt. Je kunt ook je privacy-instellingen voor afzonderlijke apps en diensten aanpassen om te bepalen tot welke informatie ze toegang hebben. Door hier goed op te letten is de kans op inbreuken van hackers echt een stuk kleiner dan voorheen.

Met deze handige tips weet je zeker dat ook jij zo lang mogelijk plezier hebt van je nieuwe iPhone 14. Wil je nog veel meer te weten komen over het gebruik van je smartphone? Blijf dan zeker even hangen bij ons op de site. Hier vind je nog veel meer artikelen die je echt alles laten zien wat je maar moet weten. Door je goed in te lezen zal ook jij in staat zijn om alles uit je smartphone te halen!

Previous Story

Zo creëer je de perfecte website

Next Story

Beste apps van het jaar voor zelfverbetering