Beste apps van het jaar voor zelfverbetering

crop woman using smartphone while working at computer
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Technologie kan een hoop dingen verergeren, maar biedt ook veel voordelen. Zo zijn er een heleboel apps voor zelfverbetering. Hier onze top 5 met beste apps voor een beter leven: meer blijheid, rust, balans en een gezond lichaam.

Het broednest

Jelle Hermus is het mooie voorbeeld van iemand die van zelfverbetering zijn werk heeft gemaakt. Met de So Chicken App maakt hij het leven van heel veel mensen een stuk leuker. Met het broednest heb je een soort premium, alhoewel dat eigenlijk te geminimaliseerd is. Het broednest is namelijk een aparte app die je helpt bij het moeiteloos een bewust leefstijl in de praktijk te brengen. Een pracht uitvinding.

Headspace en de beste meditatie apps volgens mindsetters

Headspace is zo ongeveer de populairste meditatie-app. Sowieso zijn er een heleboel meditatie –apps die de moeite waard zijn. Eigenlijk kun je niet zeggen dat er één de allerbeste is. Daarom verwijzen we hier naar een lijstje met de beste meditatie apps volgens mindsetters. Dan kun je zelf kiezen.

Flo – dé menstruatie app

Voor wie ongesteld wordt, is vaak wel helder dat de hormonen heel wat doen met je mindset. Met Flo heb je een hele fijne app die van alles bijhoudt over je menstruatie. Flo houdt je menstruatiedagen bij in een handige ovulatie kalender. Daarnaast krijg je herrineringen met betrekking tot je menstruatie. Hier kun je ook je stemmingen noteren en eventuele pms-symptomen. Kortom? De ideale menstruatie-app. 

Runkeeper

Een fijne geest werkt goed samen met een gezond lichaam. Runkeeper is een hele fijne sportapp die, ook als je de gratis versie hebt, veel mooi functies heeft. Zo kun je bijvoorbeeld zelf je hardloopschema invoeren in Runkeeper. 

Mijn Eetmeter

Voor een goed lichaam is daarnaast gezond eten belangrijk. Dus bij deze een hele fijne app die je helpt bij het gezond eten. De app houdt bij hoeveel je beweegt en wat je eet. Zo krijg je inzicht in je verbruik. Daarbij krijg je een overzicht en een voedingsadvies, gebaseerd op de welbekende Schijf van Vijf.

Reminder: Luister ook altijd naar je gevoel. Apps zijn hulpmiddelen, maar hebben niet alle wijsheid in pacht.

Previous Story

Ontdek hoe je zo lang mogelijk met je iPhone 14 kan doen

Next Story

Waarom is internet vergelijken belangrijk en hoe doe je het?