Hoe bescherm je je nieuwe telefoon optimaal?

Iedereen is het wel eens, of elke dag, overkomen. Je mobiele telefoon valt recht uit je handen op de grond, of nog erger, op je gezicht tijdens het scrollen voor het slapen gaan. In dit eerste geval is het altijd even schrikken afhankelijk van hoe veel je van je mobiel houdt. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe Samsung S23 Ultra die je niet verzekerd hebt, dan gaat je hart wel even sneller kloppen. Maar hoe zorg je ervoor dat je onbezorgd je mobiel in je handen houdt? Dat lees je in dit artikel.

Schade aan de mobiele telefoon kan je je maandsalaris kosten. Om deze reden heeft de wereld vele methoden ontdekt om je mobieltje van schade te voorzien. Een voorbeeld is de ringgreep welke je op de achterkant van je telefoon bevestigd. Deze geeft extra grip, omdat hij ondersteuning geeft aan je hand waardoor je mobiel niet snel wegglijdt. Zo is de ringgreep in de laatste jaren steeds hipper en bekender geworden met vele varianten op de markt van verschillende stoffen. Deze ringgreep is natuurlijk een vorm van voorkomen, net zoals de screenprotector en het klassieke hoesje.

Een screenprotector is er ook in vele gradaties van kwaliteit te verkrijgen. De een koopt het simpelweg bij Ali Express terwijl de ander een Europees merk bestelt gemaakt van glas, hybride glas, of kunststof. De kunststofvariant is bijvoorbeeld te krijgen in polyethyleen terephthalate ofwel PET, en de glazen variant is er ook in gehard glas. De screenprotector is net zoals het hoesje altijd specifiek voor één model telefoon gemaakt aangezien de camera, knoppen, en ingangen wel vrij voor gebruik moeten zijn.

Echter, voorkomen is niet altijd mogelijk. Ook met de allerbeste equipment zal er toch altijd een kans boven nul zijn dat je mobiel er toch aan gaat. Wanneer je de allernieuwste Samsung Galaxy S23 Ultra een week binnen hebt, zit je niet te wachten op schade. Juist wanneer je extra voorzichtig bent, valt het op dat het dan juist mis gaat. Zo kun je ook kiezen voor genezen in plaats van of samen met voorkomen. Een verzekering nemen is dan een slimme keus. Je gaat met een geruster hart op pad, maar tegelijkertijd als er niets gebeurt qua schade heb je het gevoel dat je je geld weggegooid hebt. Het verschilt per persoon of je kiest voor besparen zonder verzekering en risico lopen, of het tegenovergestelde.

Previous Story

Waarom is internet vergelijken belangrijk en hoe doe je het?

Next Story

Waarom is een goede gaming stoel belangrijk?