Een tripzitter, wie kan ik het beste hiervoor vragen?

Ben jij van plan om binnenkort lekker te gaan trippen? Dan is het goed om een tripzitter in te schakelen, maar wie van je vrienden of bekenden kan je het beste hiervoor vragen? Dit zijn de eigenschappen van een goede tripzitter. 

Je bent benieuwd geraakt naar het gebruiken van paddo’s, truffels of LSD. In jouw omgevingen hebben verschillende mensen dit al weleens gedaan. En de verhalen zijn altijd goed. Zo word je verteld over een reis naar een achtste dimensie en een spirituele reis naar binnen. Jij wil dit ook graag een keer ervaren en daarom ben je bij dit artikel terecht gekomen. Maar als je voor het eerst gaat trippen is een tripzitter erg aan te raden. Hij/zij kan je in de gaten houden en waar nodig in de positieve richting sturen. Wij zochten daarom uit aan welke eigenschappen een tripzitter eigenlijk moet voldoen:

Comfortabel en vertrouwd 

Laten we beginnen met het belangrijkste. Een tripzitter moet iemand zijn waar jij je comfortabel bij voelt. Dit betekent dat je ook in het dagelijks leven veel kan delen met diegene. Of dit nu is over hoe jij je voelt of het beleven van lol samen. Een vertrouwde tripzitter is essentieel voor een fijne trip. 

Ervaren tripzitter

Nu kan je wel iemand in gedachten hebben, maar misschien heeft diegene nog nooit drugs gebruikt. Dan is het toch beter om verder te zoeken. Als de tripzitter geen weet heeft van de juiste truffels zoals truffels mexicana of hollandia truffels. Dan kan hij/zij je ook geen informatie geven over wat het ongeveer met je kan gaan doen. Het is dus erg fijn om een ervaren tripzitter te regelen voor jouw eerste trip. 

De juiste omgeving

Een tripzitter weet dus als het goed is precies wat er nodig is voor een fijne ervaring. Dat betekent dat hij zorgt voor de juiste omgeving. Denk aan een fijn huisje, met misschien wel visuele aspecten zoals schilderijen of mooie kleurige meubels. Maar ook weer niet te veel. Overdag is ook altijd een goede aanrader omdat je dan goed kan zien wat er om je geen gebeurt. Als een tripzitter bedenkt om het ’s avonds in een bos te gaan gebruiken, dan weet je dat je geen goede tripzitter hebt gevonden. 

Juist handelen bij een bad trip 

Het kan zijn dat je in een bad trip beland. Je hebt een bepaalde gedachte en die weet maar niet weg te komen. Dan is een goede tripzitter essentieel. Hij/zij kan namelijk je sturing geven in je trip. Zo kan de tripzitter je leuke dingen laten zien of op een fijne en rustige manier op je inpraten. Maar ook kan hij/zij besluiten om binnen een paar minuten je trip te laten stoppen. Dit door altijd de juiste suikers en anti-tripmiddelen bij zich te hebben. 

Napraten met je tripzitter 

Een prettige tripzitter is er niet alleen voor de trip en tijdens, maar ook na de trip. Zo zorgt hij/zij ervoor dat je precies kan vertellen wat er allemaal is gebeurd. Misschien zelfs door er meer duidelijkheid aan te geven. Een trip kan namelijk levens veranderend zijn voor sommige mensen. Daarom is het altijd goed om hier gelijk na afloop samen over te praten. 

Een tripzitter is zeker geen babyzitter. Wil je meer weten over tripzitters? Lees dit artikel en bekijk de reportage

Previous Story

De voordelen van een draadloze printer

Next Story

Alles wat je moet weten over e-bikes!