/

Dit zijn de beste Koreaanse series op Netflix

Dit zijn de beste Koreaanse series op Netflix

Als je een fan bent van Koreaanse series en je hebt Netflix, dan ben je op de juiste plek! Netflix heeft een fantastische selectie van Koreaanse series die je zeker niet wilt missen. Hier zijn enkele van de beste Koreaanse series die je kunt streamen op Netflix.

Squid Game

Squid Game

Als je van spanning en actie houdt, dan is Squid Game een must-watch. Deze serie volgt de levens van verschillende mensen die worden gerekruteerd om deel te nemen aan een dodelijk spel. Met zijn unieke concept en onvoorspelbare plotwendingen zal Squid Game je op het puntje van je stoel houden.

De serie was zo populair in 2021 dat het alle records van Netflix verbrak. De opnames voor seizoen 2 zijn begin 2023 begonnen. Er is nog geen definitieve release datum bekend.

 

Rookie Historians

Rookie Historians is een historisch drama dat zich afspeelt in het Joseon-tijdperk. Het volgt het verhaal van drie jonge historici die de kans krijgen om te werken aan het samenstellen van de koninklijke annalen. Deze serie biedt een interessante kijk op de geschiedenis van Korea en heeft een perfecte mix van drama en romantiek.

 

Thirty-Nine

Thirty-Nine is een komedie-drama serie die draait om een groep vriendinnen die de dertig naderen. Ze worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen en dilemma’s die komen kijken bij het ouder worden. Met zijn humoristische en hartverwarmende verhaallijnen zal Thirty-Nine je zeker aan het lachen maken.

 

The King’s Affection

The King’s Affection is een historisch romantisch drama dat zich afspeelt tijdens de Goryeo-dynastie. Het vertelt het verhaal van een prinses die verliefd wordt op een eunuch. Deze serie biedt een meeslepende kijk op de liefde en intrige aan het hof van de koning.

 

One Spring Night

One Spring Night is een romantisch drama dat draait om de liefdesrelatie tussen een bibliothecaris en een apotheker. Met zijn realistische en ontroerende verhaallijn is One Spring Night een serie die je hart zal veroveren.

 

Crash Landing on You

Crash Landing on You is een romantisch drama met een twist. Het volgt het verhaal van een Zuid-Koreaanse zakenvrouw die per ongeluk in Noord-Korea belandt en verliefd wordt op een Noord-Koreaanse officier. Deze serie biedt een unieke kijk op de politieke situatie tussen de twee Korea’s en zal je gegarandeerd laten lachen en huilen.

 

Mr Sunshine

Mr Sunshine is een historisch drama dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw. Het volgt het verhaal van een Koreaanse jongen die opgroeit in de Verenigde Staten en terugkeert naar Korea als een Amerikaanse diplomaat. Deze serie biedt een meeslepende kijk op de Koreaanse geschiedenis en heeft indrukwekkende acteerprestaties.

 

Our Blues

Our Blues is een muzikaal drama dat draait om een groep jongeren die samen een muziekband vormen. Het behandelt thema’s als vriendschap, liefde en het najagen van je dromen. Met zijn aanstekelijke muziek en hartverwarmende verhaallijnen zal Our Blues je zeker vermaken.

Dit zijn slechts enkele van de beste Koreaanse series die je kunt vinden op Netflix. Of je nu houdt van spanning, romantiek of komedie, er is voor elk wat wils. Dompel jezelf onder in de Koreaanse cultuur en geniet van deze geweldige series!

Previous Story

De beste Spaanse series op Netflix

Next Story

De beste Scandinavische Netflix series om te bingen!