Deze games zullen het komende jaar veel gespeeld gaan worden

Vind jij het te gek om spannende games te spelen en hou je altijd de nieuwste releases in de gaten? Dan ben je vast benieuwd welke spellen er dit jaar populair zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Avatar of The Settlers? Allebei super spannende spellen die je het liefst de hele dag wilt spelen. Het spelen van spellen verveeld ook niet en is soms zelfs te verslavend.

Soorten strategy games

Er zijn heel veel verschillende soorten games. Ken je bijvoorbeeld al strategy games? Deze kun je ook weer verdelen in verschillende soorten strategy games. Zo zijn er bijvoorbeeld strategy games die zich alleen richten op het genre shooters. Een game dat hierbij hoort is bijvoorbeeld Rainbow Six Siege. Deze game kun je spelen op de PC, de Xbox en een Playstation. Daarnaast zijn er real time strategy games, zoals Anno en andere city building games. Je bent tijdens deze games bezig met het uitvoeren van de beste strategie. Deze game kun je alleen spelen op de PC. Maar wat zijn nou de beste strategy games?

Beste strategy games

Er zijn veel dus verschillende strategy games, maar dit zijn op dit moment wel echt de beste strategy games:

  • The Settlers reeks. Dit zijn real time strategy games waarin je een rijk opzet. Dit doe je met de hulp van bepaalde grondstoffen en je moet ervoor zorgen dat het volk tevreden blijft.
  • Anno en Anno 1800. Ook dit zijn beide real time strategy games waarin je een rijk op kunt bouwen dat afspeelt in een ander tijdperk.
  • Dit spel bestaat al heel lang en ken je vast wel. De nieuwe Uno heeft een hoop nieuwe functies en nieuwe leuke thema’s.
  • Might & Magic Heroes 7. Dit spel speelt zich af in de successieoorlog en het is de bedoeling dat je hier een strategie toepast.

Beste racing games

Naast de beste strategy games, zijn er ook veel spannende racing games. Bij racing games komt veel actie kijken. Het doel van een racing game is natuurlijk ook dat jij deze wint. Daarom moet je goed opletten en ervoor zorgen dat je je tegenstanders verslaat. Kies een mooi voertuig uit waar je in kunt racen en ga voor de eerste plaats. Dit zijn de beste racing games van dit moment:

  • Race in de bergen met je snowboard of je ski’s en doe de meest gave tricks.
  • The Crew 2. In deze game race je in de mooiste landschappen en door steden in de VS.
  • Riders Republic. Je kunt racen met een snowboard, een fiets, ski’s of een wingsuit. Genoeg keuze dus!
  • Trials Rising. Houd je balans tijdens de race en kom als eerste aan bij de finish.
  • Race in een raceauto over verschillende banen naar de finish.

Op dit moment zijn dit de beste racing games die voor veel actie zullen zorgen. Houd het laatste game nieuws in de gaten om zo op de hoogte te zijn van alle nieuwe spannende games

Previous Story

Hoe koop je Tether (USDT) op een veilige manier aan?

Next Story

De beste gadgets van 2022