Hoe koop je Tether (USDT) op een veilige manier aan?

Dus, je wilt beginnen met investeren in cryptocurrencies? Je hebt succesverhalen gehoord, je vrienden hebben veel winst gemaakt toen de Bitcoin prijs door het dak ging. Maar misschien wil je de volatiliteit op de cryptocurrency markten vermijden. Als dat zo is, wil je misschien Tether kopen, een cryptocurrency die de waarde van de Amerikaanse dollar volgt. Elke USDT is inwisselbaar voor exact 1 Amerikaanse dollar. Dit betekent dat je de stabiliteit van fiatmunten kunt combineren met de voordelen van cryptocurrencies.

Als je handelt met Tether (USDT), heb je geen hoge transactiekosten en geld dat meerdere werkdagen onderweg is naar zijn bestemming. Deze nadelen van fiatmunten zijn de redenen waarom Tether en andere stablecoins zo populair zijn geworden.

Je kunt Tether (USDT) kopen op de meeste cryptoplatformen. Maak een account aan op het platform, koop Tether (USDT, en transfereer het naar je crypto wallet. In dit artikel bespreken we de stappen om gemakkelijk en veilig Tether aan te kopen.

Waar kun je Tether (USDT) kopen?

Tether wordt op de meeste grote cryptoplatformen aangeboden. We raden aan dat je een platform kiest dat in je omgeving opereert. Als je in Europa woont, kies dan voor een Europese spelen, woon je in Amerika kies dan voor een Amerikaans platform. We raden ook aan om te kiezen voor een beurs waar je ok Ethereum kunt kopen. Omdat USDT op de Ethereum blockchain werkt, wil je een beurs waar je vrij makkelijk Ethereum kunt omwisselen tegen USDT. Zorg ervoor dat je goed onderzoekt of je gekozen platform veilig en betrouwbaar is. De meest betrouwbare cryptobroker in Europa is AnyCoin Direct. Woon je in Amerika dan raden we Coinbase aan. Een goed platform kiezen zal je helpen om oplichters, verborgen kosten en hoge commissies te vermijden.

Hoe kun je Tether (USDT) kopen?

Nadat je het juiste crypto platform gevonden hebt, moet je een account aanmaken. Om Tether (USDT) op dit platform te kopen, volg je alle instructies op de website van het platform. Klik op Crypto kopen, selecteer Tether (USDT) en kies je betaalmethode.

Vervolgens zul je een crypto wallet moeten aanmaken. Dit is de plaats waar je USDT veilig wordt opgeslagen. Er zijn verschillende soorten wallets om te overwegen. Elke wallet heeft zijn eigen functies. Wallets kunnen ook verschillen als het gaat om gebruiksgemak en veiligheid. De belangrijkste keuze die je moet maken is het kiezen tussen een hardware- en een software wallet.

Een hardware wallet is een offline, fysiek apparaat waar je private keys in worden opgeslagen. Dit type van wallet wordt gezien als de veiligste optie. Het vereist wel een initiële investering want je moet de hardware kopen. De meeste hardware wallets die te koop zijn, ondersteunen niet alleen USDT, maar ook andere cryptocurrencies. Software wallets zijn over het algemeen gratis te gebruiken. Het slaat de private keys op je apparaat op, of dat nu een mobiele telefoon, laptop of computer is. Een software wallet wordt beschouwd als minder veilig dan een hardware wallet, omdat computers en mobiele telefoons kwetsbaar zijn voor malware. Zorg ervoor dat je de nodige voorzorgsmaatregelen neemt en alleen officiële of wallets met een goede reputatie download.

Previous Story

Hoe verbeter ik mijn klantenservice?

Next Story

Deze games zullen het komende jaar veel gespeeld gaan worden