De beste Samsung telefoon accessoires op een rij

Heb jij een Samsung telefoon? Dan moet je echt deze blog lezen. Hier vind je de beste telefoon accessoires voor Samsung op een rij. 

Wij zijn gek van gadgets zo zijn wij dagelijks opzoek naar de nieuwste en hipste accessoires. Vandaag hebben we gekeken naar de beste Samsung hoesjes en accessoires. Zo kwamen we natuurlijk uit bij hoesjes voor de nieuwste Samsungmodellen, maar ook de nieuwste smartwatches van Samsung gaan we eens voor je op een rij zetten. In deze weet je niet waar je moet kijken, en kom je ogen tekort. Lees dus snel verder. 

Dit zijn de beste Samsung telefoon accessoires: 

#1 Trio draadloze oplader 

Ben jij gek van Samsung en zie jij het liefst al je mooie accessoires naast elkaar uitgestald wanneer je bijvoorbeeld gaat slapen? Zorg dan dat je deze oplader in huis haalt. De nieuwste Samsung accessoires hebben geen kabels meer nodig om op te halen. Je kan ze gewoon op een oplaaddock leggen en ze laden gelijk. Nu heb je deze trio draadloze oplader waarbij je jouw draadloze oordopjes, Samsung smartwatch en je telefoon tegelijk kan opladen. Wat ons betreft de mooiste gadget voor al je Samsung apparaten. 

#2 Samsung clear view telefoonhoesje 

Natuurlijk wil je een Samsung telefoonhoesje dat naadloos aansluit bij jouw Smartphone. Of je nu een hoesje Samsung s21 fe nodig hebt of een hoesje voor andere nieuwe Samsungmodellen. Je hebt de Samsung clear view telefoonhoesjes waarbij je gewoon je scherm kan blijven zien. Maar wanneer je het hoesje dichtdoet zal het scherm daarbij veranderen. Je kan zelf instellen wat je wil zien wanneer je dit hoesje gebruikt. Een mooie telefoon 

#3 Galaxy SmartTag

Nooit meer je telefoon verliezen met deze nieuwe accessoire. De Galaxy SmartTag is ervoor gemaakt op aan je telefoon te koppelen waardoor je altijd weet waar de tag is. Vervolgens kan je hem aan een bos met sleutels hangen of misschien aan iets anders. Door slimme technologieën heeft niemand toegang tot jouw locatie behalve jij zelf. Wij vonden dit een hoge plaats waard in onze lijst. 

#4 Galaxy noise cancelling oordopjes 

In het Engels worden ze buds genoemd, maar wij noemen ze gewoon oordopjes. Deze van Samsung worden geleverd in een handige case en zijn extra klein. Ze worden zelfs geleverd met meerdere eartips. Dit zijn maten zodat jij altijd de perfecte pasvorm hebt voor in jouw oren. De prijs is zeker niet te hoog en daarom staat. Hij bij ons op plek vier in de lijst. 

#5 Galaxy watch 4

Inmiddels is een horloge al lang niet alleen meer een statussymbool. Zo heeft bijna iedereen tegenwoordig een Smartwatch zodat je precies kan bijhouden wat je allemaal doet gedurende de dag. De Samsung Galaxy watch 4 is zo gemaakt dat hij lijkt op een normaal horloge. Hierdoor heb je niet gelijk door dat het een elektrische watch is. Hierdoor past hij goed in deze lijst van mooiste Samsung gadgets. Ben je opzoek naar een heel Samsung accessoire pakket, bekijk dan gewoon deze lijst.

We willen steeds meer gadgets. Benieuwd naar de meest bijzondere gadgets van de laatste techbeurs? Bekijk dan dit artikel

Previous Story

Internetpakket voor glasvezel afsluiten

Next Story

Hoe verbeter ik mijn klantenservice?