5 voordelen van refurbished apparaten kopen

Wil jij een nieuw apparaat gaan kopen, maar weet je nog niet zo goed waar je dit gaat doen? Lees dan deze blog over alle voordelen van refurbished apparaten.

Je bent niet alleen goedkoper uit als jij refurbished jouw apparaten aanschaft. Er zijn nog veel meer redenen waarom jij zou moeten kiezen voor refurbished apparaten. Je doet de aarde een dienst, maar ook is het een stuk betrouwbaarder dan tweedehands apparaten. Wij zetten ze even voor je op een rij: 

  1. Betrouwbare tweedehands apparaten 
  2. Tijd om erover na te denken 
  3. Slim geld besparen 
  4. Duurzame oplossing
  5. Nieuw of oude apparaten 

Betrouwbare tweedehands apparaten

Bij normale tweedehands apparaten via bijvoorbeeld Marktplaats ben je vaak een stuk duurder uit. Het lijkt misschien niet zo, maar je weet niet hoelang het product mee zal gaan. Koop jij een refurbished desktop of een telefoon weet je zeker dat hij altijd nagekeken is. Dit betekent dat je een betrouwbaardere aankoop doet dan bij een particulier. 

Tijd om erover na te denken 

Eigenlijk werkt het bij refurbished producten net zoals bij een normale nieuwe laptop. Je hebt een betrouwbare laptop in handen en je mag hem zelfs testen. Ben jij niet tevreden dan kan je hem gewoon weer terugsturen. Er is altijd een minimale bedenktijd van 30 dagen. 

Slim geld besparen 

Naast deze twee bovenstaande voordelen is er nog een ander groot voordeel van refurbished apparaten. Zo bespaar je enorm veel geld op je producten. Waar een laptop normaal honderd euro zo kosten heb je kans dat het nu tot een keer minder kost. En dit voor hetzelfde product. 

Duurzame oplossing 

Waar we leven in een consumptie economie mag het allemaal wel wat minder. Refurbished jouw aankopen doen zorgt voor een duurzamere een meer langdurige oplossing voor het milieu. Producten worden niet ineens aan de kant gezet maar kunnen soms nog jarenlang mee. 

Nieuw of oude apparaten 

Er is vaak voor ieder wat wils. Wil jij de goedkoopste laptop of telefoon dan kies je voor een ouder model. Maar wil jij de nieuwste modellen dan zijn deze vaak ook refurbished verkrijgbaar. Waar grote bedrijven vaak wanneer er iets stuk is gegaan het verkopen aan een refurbished reseller kan jij het als particulier gloednieuw, gemaakt en goedkoop weer overnemen. 

Previous Story

3 online slots die net even anders zijn dan andere

Next Story

Waarom worden opvouwbare telefoons de laatste tijd steeds populairder?