10 Populairste online spellen voor 2021

Inmiddels zitten we alweer een tijdje in 2021. Omdat veel van ons nog steeds thuiswerken door de corona omstandigheden, is het fijn als je ergens naar uit kunt kijken. Ben je fan van gamen? Dan kan je vast je geluk niet op 2021 heeft meer dan genoeg online spellen om uit te proberen. Wij zetten de beste games van 2021 om naar uit te kijken alvast voor je op een rij.

Titels die uitkomen in 2021

In de lijst hieronder staan 10 games waarvan bevestigd is dat ze in 2021 zullen uitkomen. Dit kan bevestigd zijn via een trailer of via een persbericht.

God of War: Ragnarök

De datum van de release van dit spel is helaas nog niet helemaal duidelijk. Maar dat hij in 2021 komt staat vast. Het is een game waarvan menig gamershart sneller gaat kloppen. Niemand wist dan ook dat de release datum dit jaar al is. Het is een spel voor de playstation 5. Voor veel gamers ,die God of War hebben gespeeld, was het misschien al duidelijk dat er veel verwijzingen gemaakt werden naar Ragnarök. Het schijnt dan ook dat de nieuwe game meteen begint met dat ‘Ragnarök eraan komt’. Vorig jaar werd er aangekondigd via een trailer dat God of War: Ragnarök officieel uit gaat komen in 2021. Hoewel de timing van de aankondig voor iedereen als een verrassing kwam, is het niet onverwacht dat een spel van dit kaliber met een vervolg komt.

Halo Infinite

Ontwikkelaar 343 Industries heeft bekendgemaakt dat in de herfst van 2021 Halo Infinite verschijnt. In deze aankondiging lieten ze ook nieuwe in-engine-beelden van het spel zien. De makers kregen afgelopen zomer veel kritiek op de staat van het spel, zoals dat in juli getoond werd. De studio erkent dat de beelden ‘niet voldeden aan de standaard van Halo, zelfs niet voor een work-in-progress’. Maar Microsoft belooft veel goeds met dit spel. De volgende Halo belooft voorlopig de laatste te worden. Alles wordt dan ook uit de kast getrokken voor de nieuwe shooter. De game werd al uitgesteld van haar oorspronkelijke releasedatum om het resultaat nog beter te maken.

Horizon: Forbidden West

Dit spel is écht een Hollandse trots en mag daarom absoluut niet vergeten worden in deze lijst. Sony heeft met dit spel een grote first-party titel te pakken. Aloy is terug in een nieuw avontuur van Guerilla Games dat zich afspeelt in een post-post-apocalyptische wereld. De natuur heeft beslag gelegd op de technologie die na de apocalypse achter is gebleven. Dit spel is voor de PlayStation 4 en 5. Wanneer de game precies verschijnt, is nog onduidelijk. Maar de studio heeft wel bevestigd dat 2021 het jaar zal zijn.

Hogwarts Legacy

Als je van Harry Potter nooit genoeg krijgt, is dit nieuws echt iets voor jou. Warner Bros komt namelijk met een nieuwe titel in 2021: Hogwarts Legacy. Deze nieuwe titel speelt zich in het Harry Potter-universum af, maar dan wel flink wat jaren voordat Harry ooit naar de toverschool mocht. De game speelt zich namelijk laat in de 19e eeuw af, meer dan 100 jaar voor Harry’s tijd. In dit spel ben jij de tovenaar en word je op Hogwarts opgeleid. Dit kan zomaar eens een van de meest populaire spellen van 2021 worden.

Gotham Knights

Over dit spel van Warner Bros Montreal wordt al jaren gespeculeerd. Afgelopen jaar kwam er eindelijk duidelijkheid en kwamen we erachter waar de studio al jaren aan werkt. Namelijk aan Gotham Knights. En het spel lijkt behoorlijk wat potentie te hebben. Deze nieuwe open world actie-RPG heeft vier bekende Batman-helden in de hoofdrol. De Bat-familie neemt het op tegen een scala aan vijanden, waarbij je als Batgirl, Robin, Red Hood en Nightwing kunt spelen in je eentje of samen met een vriend via co-op. Laat het je beste vriend vast weten, want dit spel wordt groots!

Solar Ash

De studio die deze game gemaakt heeft, kun je misschien ook kennen van de beroemde Hyper Light Drifter. Deze game speelt zich in dezelfde wereld af als de Hyper Light Drifter, maar is geen direct vervolg. Net als in de eerste game wordt er een beeldschone pixelart wereld getoond die prachtige ruïnes mixt met een vervormde zwaartekracht. Het is een nieuw verhaal met ook nieuwe personages. Bereid je vast voor op deze mysterieuze game!

Resident Evil VIII: Village

Heb jij de afgelopen jaren vaal Resident Evil gespeeld? Dan hebben we goed nieuws. In 2021 kun je uitkijken naar een nieuwe deel, namelijk Resident Evil VIII Village. In de 2021 game schuift het perspectief terug naar first person. Het verhaal is eigenlijk een vervolg op Resident Evil 7, waarin Ethans wereld in elkaar stort. Het hele spel is een grote speurtocht naar antwoorden. Ben jij er klaar voor om je hersenen goed te laten kraken? Nog even wachten en dan kan je genieten van dit bijzondere spel.

Far Cry 6

Eindelijk is het zesde deel van deze bijzondere game er! Deze game speelt zich niet langer af in de Verenigde Staten, maar juist in paradijselijke locaties. Een klein nadeel: er heerst hier wel een dictatuur. Er is gekozen voor een bekende acteur die de rol van schurk op zich neemt, namelijk Giancarlo Esposito. Het is wel te hopen dat deze game na 6 delen zijn originaliteit behoud. Als het net zo goed is als de andere 5 delen, hoeven we gelukkig niks te vrezen.

Hitman 3

Hitman 3 is het laatste deel van een trilogie. Opvallend is dat Hitman en Hitman 2 volledig zijn geïntegreerd in Hitman 3. Dat terwijl alle drie de games door verschillende partijen zijn uitgebracht. Dit is best bijzonder. Met het doorlopende verhaal van de trilogie zit het in deze game gelukkig wel goed. Het importeren van de levels levert wat problemen op, als je het spel speelt op een computer. Het probleem is dat de Windows-versie van Hitman 2 exclusief op Steam verscheen, terwijl de Windows-versie van Hitman 3 juist een jaar lang enkel via de Epic Games Store verkrijgbaar is. Desondanks is deze game het spelen waard.

Deathloop

Deze titel had eigenlijk al in 2020 moeten uitkomen, maar is verplaatst naar 2021. In dit spel ben je constant op jacht naar een prooi. Dit doe je uitgerust met verschillende wapens terwijl je verstrikt zit in een spannend kat-en-muisspel. Staat dit spel voor de playstation 5 al op jouw verlanglijstje?

Previous Story

Bluetooth Adapter: Dit zijn de beste bluetooth adapters van 2023

Next Story

4 tips bij het vergelijken van abonnementen