De 5 handigste kantoorgadgets van dit moment

Vanaf 26 juni zijn er veel versoepelingen ingegaan. We kijken nu naar hetgeen wat wél kan. De mondkapjesplicht is voor een groot deel komen te vervallen, er zit geen maximum meer aan het aantal bezoekers dat we thuis mogen ontvangen en we mogen langzamerhand weer naar kantoor. Het advies geldt dat werknemers voor een deel van de werktijd weer naar kantoor kunnen gaan. Werkgevers verwelkomen hun werknemers weer op kantoor na meer dan een jaar thuis gewerkt te hebben. Op dit moment is het belangrijk dat werknemers weer vertrouwd raken met hun werkplek op kantoor. Om ervoor te zorgen dat ze zich weer verbonden voelen met het bedrijf en met elkaar, kunnen gepersonaliseerde kantoorgadgets ingezet worden. Lees hieronder meer over de handigste gadgets voor op kantoor.

Telefoonopladers

Onze smartphones gebruiken we gemiddeld 3 uur per dag, waardoor we onze telefoons regelmatig moeten opladen. Niemand gaat meer zonder smartphone de deur uit en een aantal uur zonder een opgeladen telefoon is voor velen vaak al onmogelijk. Om dit te voorkomen kan je gebruik maken van een (draadloze) telefoonoplader. Zet een draadloze oplader op je bureau, zet je telefoon erop en het opladen kan beginnen. Ook een autolader is een uitkomst als je je smartphone onderweg wilt opladen.

Bluetooth speakers

Muziek verbindt. Met bluetooth speakers kan je draadloos muziek luisteren vanaf je smartphone, tablet of laptop. Speakers van aluminium, bamboe of kunststof; voor iedereen is er een passend geschenk. Werknemers kunnen de bluetooth speakers op kantoor gebruiken, maar ook ’s avonds als ze thuis willen genieten van hun favoriete muziek. Zijn je werknemers regelmatig aan het reizen? Kies dan voor een kleine speaker die handig mee te nemen is.

Rekenmachines

Je klant telefonisch een korting aanbieden? Of tijdens een meeting de balans aanpassen? Een rekenmachine is onmisbaar op kantoor. Hiermee maak je correcte berekeningen, waardoor je altijd de juiste informatie aan je klanten of collega’s geeft. De ene rekenmachine werkt op zonne-energie, terwijl een ander een knoopcelbatterij nodig heeft.

USB sticks

Het is mogelijk om zowel online als offline je informatie op te slaan. Als we online bestanden willen opslaan, bewaren en synchroniseren doen we dat via de cloud. Zowel in het bedrijfsleven als in de privésfeer maken we veel gebruik van het online opslaan. Op elk apparaat met een internetverbinding kan je bij de bestanden die je hebt opgeslagen. Toch blijven offline opslagmedia, zoals USB sticks, populair onder veel mensen. Voor het gebruik van USB sticks heb je namelijk geen internetverbinding nodig, waardoor ze veiliger zijn dan de cloud. Laat USB sticks bedrukken en geef dit handige kantoorgadget aan je collega’s.

Powerbanks

Wil je je smartphone overal kunnen voorzien van nieuwe energie? Neem dan een powerbank mee, zodat je niet op zoek hoeft naar een stopcontact. Op kantoor, tijdens een meeting of onderweg naar een klant kan je je telefoon eenvoudig opladen. Wil je je telefoon maar liefst 3 tot 4 keer kunnen opladen? Kies dan voor een powerbank met minimaal 10.000 mAh.

Previous Story

De beste Tech aandelen in 2021

Next Story

De vijf mooiste casino’s ter wereld