Leuke cadeaus om te geven aan tech fans

Als je niet zo thuis bent in de wereld van tech of van gadgets, dan kan het soms best lastig zijn om een goed cadeau te verzinnen voor jouw vriend/vriendin/familielid die wel helemaal van de gadgets is. Ook als jij wel van tech accessoires houdt maar je niet weet wat je voor je verjaardag moet vragen, dan komt onderstaand lijstje waarschijnlijk heel goed van pas. Welke zou jij cadeau willen krijgen of geven?

Drone

Misschien zou je bij een (verjaardags)cadeau niet meteen denken aan een drone, maar drones zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen en maten. Kies je voor een professionele uitvoering, dan kosten ze soms meer dan 3.000 euro. Ben je op zoek naar een goedkoper model, dan zijn deze verkrijgbaar vanaf ongeveer honderd euro. Er is dus wel voor ieder wat wils, passend bij elke portemonnee. Let bij het drone kopen altijd op de belangrijke details – wil je bijvoorbeeld dat de drone ook een camera heeft?

Telescoop

Kijk je graag naar de sterren, maar zou je ze misschien wel nog wat beter willen aanschouwen? Dan is een telescoop echt een ontzettend goed cadeau. Tegenwoordig bestaan er telescopen die niet alleen zo ver inzoomen dat je de ruimte van dichtbij kunt bewonderen, maar die het beeld ook nog eens streamen naar jouw telefoon of tablet. Zelfs als je slaapt is er nog een mogelijkheid om de sterren te observeren, omdat je de telescoop kunt inplannen om te laten filmen wanneer je maar zou willen. Zie je iets moois, dan kun je vanuit de app een screenshot maken om dit te delen met vrienden.

Een supersonische armband

Het klinkt misschien als iets wat pas in de toekomst kan gebeuren, maar ook tegenwoordig is het al mogelijk om je telefoon te bedienen vanaf je onderarm. Dit kun je namelijk doen door een projecterende armband te dragen, waardoor het scherm van je telefoon direct geprojecteerd wordt op je onderarm en wat je vanaf daar kunt bedienen.

Een blonderende stijltang

Dit lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar tegenwoordig hoef je niet meer altijd naar de kapper om je haar te blonderen, maar kun je dit ook zelf doen met een stijltang. Zo hoef je nooit meer uren in de kappersstoel te zitten om eindelijk je lokken een beetje lichter te kunnen krijgen, maar haal je even de stijltang door je haar en ben je al klaar!

Previous Story

De 3 voordelen van thuiswerken

Next Story

Wat is een tulp stekker en waar gebruik je deze stekker voor?