Gadgets die je huis optimaal beschermen

Slimme apparaten zijn absoluut de toekomst. Door de nieuwste slimme apparaten in huis te halen kun jij jezelf een hoop tijd en energie besparen. Ook kun je jouw woning hier optimaal mee beveiligen. Bovendien zijn slimme apparaten vaak zuiniger, waardoor je minder geld kwijt bent aan de energierekening. Denk bijvoorbeeld aan een digitaal alarmsysteem met camerabeveiliging of een slimme rookmelder. Met deze gave gadgets is jouw huis optimaal beschermd!

Slim alarmsysteem

Een alarmsysteem huis biedt jouw woning de beste bescherming. Een slim alarmsysteem is draadloos, gemakkelijk aan te sluiten en heel simpel te bedienen via een app op jouw smartphone of tablet. Omdat het alarm uitgerust is met een HD-camera zie je altijd wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent. Merkt het alarm een verdachte situatie op? Dan krijg je direct een notificatie op je mobiel of gaat er zelfs een geluidsalarm af. Ongewenste indringers slaan hierdoor snel op de vlucht!

Goed om te weten: bij de meeste slimme alarmsystemen worden de camerabeelden automatisch opgeslagen in de cloud. Dit betekent dat jij de beelden altijd later nog eens terug kunt kijken. Handig als je wil weten of er op een bepaald tijdstip iemand voor de deur stond, of om verdachte situaties altijd achteraf nog eens terug te kunnen kijken.

Slimme rookmelders

Om jouw woning extra te beveiligen is het een goed idee om rookmelders te installeren. Naast de gewone rookmelders bestaan er tegenwoordig ook slimme rookmelders. Deze moderne apparaten geven niet alleen een luid alarm af als er rook wordt gedetecteerd: de rookmelder stuurt ook meteen een notificatie naar jouw smartphone. Dit is vooral handig wanneer je zelf niet thuis bent. Op die manier weet jij dus direct wat er speelt en kun je altijd op tijd de hulpdiensten inschakelen.

Slimme verlichting

Slimme verlichting maakt jouw leven niet alleen makkelijker, het zorgt ook voor extra bescherming van jouw huis. Inbrekers slaan namelijk het liefst hun slag in het donker. Met behulp van slimme verlichting kun je altijd de lampen in huis in- en uitschakelen, zelfs wanneer je helemaal niet thuis bent! Dankzij slimme verlichting kun je alle lampen in jouw woning gemakkelijk bedienen vanaf een smartphone of tablet. Wil je het helemaal makkelijk hebben? Stel dan een spraakassistent in, zodat je met jouw stem de lampen kunt dimmen en aan- of uitzetten wanneer je thuis bent. Maar ook als je van huis bent geeft slimme verlichting jouw huis altijd een bewoonde indruk.

Previous Story

Waar moet je opletten als je een printer koopt?

Next Story

Aardlekschakelaar vervangen, zo doe je dat!