Nieuwe tijden vragen om nieuwe middelen om de jonge doelgroep te bereiken. YouTech brengt u in contact met tienduizenden jongeren via allerlei verschillende kanalen waaronder het YouTech Magazine. Ook heeft YouTech een fanatieke groep jonge reporters die graag op onderzoek uitgaan.

Dit platform bestaat niet zonder een groep enthousiaste partners. Heeft u interesse in een samenwerking met YouTech? En wilt u ook toegang tot onze enthousiaste jonge doelgroep? Neem dan contact op met rianne@youtech.nl.

Bereik en waardering

Met YouTech worden ruim 57.000 jongeren bereikt via het YouTech Magazine en wekelijks 34.000 online via het YouTech Weekoverzicht. De waardering van het magazine is met een 8,5 beoordeeld. De website www.youtech.nl heeft een maandelijks bereik van 45.000 bezoekers en wordt gewaardeerd met een 8,2.

Enthousiasmeren is key

Youtech is het jongerenlabel van TechniekTalent.nu en geeft invulling aan de missie: Jongeren enthousiasmeren voor techniek en technologie. Door de middelenmix van YouTech worden jongeren én hun ouders bereikt, ouders kijken mee met het Magazine en broers en zussen lezen het ook. Dit is van invloed op de houding van zowel jongeren als hun ouders ten opzichte van techniek en technologie.

Nerds als rocksterren

Bij YouTech ontdekken jongeren hun toekomst. Een toekomst die niet zonder techniek kan en waar bovendien heel veel helden werken. Bij YouTech leert de jonge lezer op vermakelijke wijze allerlei weetjes, proefjes en feitjes. Op die manier beïnvloeden we de manier waarop kinderen (en hun ouders) naar techniek kijken. Bij YouTech is Ionica Smeets de Beyonce van Nederland Techniekland. En zijn nerds de nieuwe rocksterren.

De verjaardag van YouTech

Lezersgroep

Jongeren tussen 10 en 15 jaar waarvan:
– 39% meisjes en 60% jongens
– 60% concrete bèta’s,
– 15% carriere bèta’s
– 24% mensgerichte generalist

YouTech is overal

Nieuwe tijden vragen om nieuwe middelen om de jonge doelgroep te bereiken. En tegelijkertijd wordt er iedere week wel een evenement of festival georganiseerd dat zich inzet voor techiek-promotie. Hoog tijd om zoveel mogelijk op elkaar te laten aansluiten. U kunt alle communicatiemiddelen benutten.
– Toegang tot 57.000 jongeren
– Inzet van jongerenpanel

Prins Constantijn

Een spin in het web

Inmiddels heeft YouTech vele samenwerkingen mogen aangaan en krijgt het steun van onder andere Het Weekend van de Wetenschap, science centre NEMO, Lego World, STRP Biënnale, DIT Festival, Summerlabb, Het Omniversum, Scouting Nederland, Mad Science en vele anderen.

YouTech werkt samen met NIEUWS.nl*

Content kan doorgeplaatst worden op Nieuws.nl, opties en prijzen op aanvraag

*3,2 miljoen bezoekers per maand

Volg YouTech

YouTech is uiteraard ook actief op Instagram, Snapchat, Facebook en Twitter.