Over YouTech - YouTech

Houd jij van sport of van films? Van smartphones, knutselen, tablets, Lego, lipgloss maken, robots of dingen uitvinden? Of houd je misschien van ijs maken, motorcrossen, apps, een spijkerbroek ontwerpen, muziek mixen of met graffiti spuiten? Je hoeft niet te kiezen hoor, dit zijn natuurlijk allemaal leuke dingen. En YouTech schrijft daarover, op de website en in het YouTech Magazine. Dat doen we omdat het allemaal met techniek te maken heeft.

Houd onze site goed in de gaten voor nieuwste blogs en abonneer je op ons gratis magazine. Volg je ons al op Facebook en Twitter?

Heb jij ook nog leuke ideeën om over te schrijven? Stuur ons dan een mailtje via redactie@youtech.nl, want we kunnen altijd hulp gebruiken.

YouTech is een campagne van :

TechniekTalent.nu
Wipmolenlaan 1
3447 GJ  Woerden
TechniekTalent.nu is een samenwerkingsverband van acht technische bedrijfstakken in Nederland, die als gezamenlijke missie hebben geformuleerd: “Meer instroom en behoud van (jonge) mensen in de techniek”.

Vraag

Heb je een vraag, klacht of suggestie? Mail hem door naar info@youtech.nl

Partners

Met wie werkt YouTech allemaal samen? Dat zijn onder andere deze partijen:

Mad Science

Mad Science brengt kinderen op een leuke en educatieve manier in aanraking met wetenschap en techniek. Of het nu gaat om technieklessen in de klas, naschoolse  techniek cursussen die kinderen klaarstomen voor later, zomer en vakantie activiteiten, de coolste kinderfeestjes of de beste shows en evenementen. Mad Science Nederland heeft voldoende in huis om kinderen (en volwassenen) gek te maken van wetenschap en techniek!

NEMO

NEMO is een technologiemuseum in Amsterdam. De bezoeker kan zelf experimenten doen over wetenschappelijke en technische ontwikkelingen op het gebied van natuurkunde, scheikunde, informatietechnologie, biologie en gedragswetenschappen.

LEGO

LEGO is een Deense speelgoedfabrikant die bekend is geworden met gekleurde kunststofblokjes. De blokjes worden onder de naam “LEGO” verkocht. Inmiddels heeft LEGO al twee keer de prijs “speelgoed van de eeuw” gewonnen.

Het Organisatieteam

Evenementenorganisatie Het Organisatieteam organiseert talloze evenementen in verschillende vormen. De nadruk ligt bij grootschalige evenementen maar ook het intieme event schuwen ze niet. Ze zijn onder andere verantwoordelijk voor het evenement Lego World.

Mojo Concerts

Mojo Concerts organiseert jaarlijks zo’n tweehonderd concerten en festivals, die goed zijn voor ruim één miljoen bezoekers. Met jaarlijks ongeveer tweehonderd concerten en festivals is het bedrijf marktleider in zijn branche en heeft iedereen wel eens kennis genomen van een evenement dat is georganiseerd door Mojo Concerts.

Disney Nederland

Disney Nederland is de Nederlandse tak van het Amerikaanse bedrijf The Walt Disney Company. Bekend van Disney XD, Disney Channel, Disney games en natuurlijk de themaparken van Disney.

US Media

Us Media is een full service interactieve productiestudio vol ervaring, passie en creativiteit. Met meer dan 30 professionals werken ze al ruim 10 jaar aan geavanceerde interactieve projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ze zijn onder andere verantwoordelijk voor de huisstijl, website en het magazine van YouTech.

ZPress

De bijna 25 jaar jonge ZPRESS Media Group is in Nederland met ZPRESS Sport marktleider op het gebied van sport gerelateerde sponsored media en met dochter ZPRESS Young nummer twee bij de landelijke jeugdbladen. Ze verzorgen de distributie van het YouTech magazine.

Schotanus & Jens

Schotanus & Jens is een full-service drukkerij gevestigd in Nieuwegein, waar u terecht kunt voor een breed scala aan producten waaronder folders, brochures, catalogi of tijdschriften.

Dutch Water Dreams

Bij Dutch Water Dreams wordt wildwatervaren (raften, tuben, kajakken & kanoën) en indoor golfsurfen (bodyboarden & flowboarden) mogelijk gemaakt voor een breed publiek. In een beheerste omgeving waar veiligheid centraal staat. Met respect voor het bestaande landschap en milieu.

Wereldhavendagen

De Wereldhavendagen is het grootste scheepvaart evenement van Nederland.

Monster Jam

Monster Jam is de grootste extreme sports battle ooit! Met de beste en grootste Amerikaanse monster trucks ter wereld en de meest bizarre freestyle motocross!

LEGO World

LEGO® World is het grootste LEGO spektakel ter wereld en wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Een wereld met heel veel LEGO plezier, miljoenen LEGO steentjes, levensgrote LEGO bouwwerken, LEGO bouwwedstrijden, een bioscoop en leuke activiteiten.

Juice Promotions

J.u.i.c.e. Promotions is een creatief pragmatisch promotiebureau dat verder denkt dan haar eigen disciplines. In nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers ontwikkelen ze innovatieve, meetbare campagnes.

Jojoli

Jojoli verkoopt via haar webshop benodigdheden voor het zelf maken van cosmetica en heeft diverse zelfmaakpakketten ontwikkeld speciaal voor gebruik op kinderfeestjes, scholen, verenigingen en buitenschoolse opvang.

Weekend van de Wetenschap

Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Op 1 & 2 oktober beleef je live wetenschap & technologie. Ga backstage bij bedrijven, instituten, universiteiten, instellingen en musea op meer dan 240 locaties in heel Nederland.

Cinekid

Het film-, televisie- en nieuwe mediafestival voor de jeugd van 4-16 jaar dat jaarlijks in de herfstvakantie plaatsvindt. Kom de gaafste games spelen, waan je in een 3D-wereld, ontmoet je favoriete sterren en bekijk de nieuwste film- en televisievoorstellingen!

Nieuwsgierige mensen kijken op hetweekendvandewetenschap.nl