Met de Senstone vergeet je nooit meer iets

09 februari 2017 Door: Rubriek: Geld en handel

Of het nu gaat om een goed idee, een boodschappenlijstje of de datum van dat super belangrijke proefwerk: sommige dingen wil je écht niet vergeten. De Senstone helpt je om gedurende de dag alles wat belangrijk is te onthouden.

Wat is de Senstone?

De Senstone is een gadget die je aan je shirt, jas of ketting vastmaakt. Het zorgt ervoor dat je ideeën, to-do lijstjes en notities op je telefoon worden opgeslagen zodat je ze niet meer vergeet.

Hoe werkt het?

Wanneer er iets is wat je wil noteren druk je op de knop en vertel je het apparaatje wat je wil onthouden. Het apparaatje neemt het geluid op, stuurt het naar je smartphone en een speciale app zet het geluid om in tekst. Dit werkt veel sneller en gemakkelijker dan de hele tijd je telefoon uit je zak halen.

Waar kan ik het kopen?

Het project is gelanceerd op Kickstarter. Wanneer er 50.000 dollar wordt opgehaald wordt het apparaatje ook echt gemaakt. Dit lijkt een kwestie van tijd want er is al ruim 43.000 dollar opgehaald met nog 37 dagen te gaan. Voor 100 dollar ben jij als een van de allereerste de gelukkige van een Senstone. Niet goedkoop, wel handig.